activiteiten

Agenda

14 februari 2018

Start Crowdfunding

CD-album ‘Stim fan Stilte’ en
single-cd ´Ús dream‘

 Klik hier …

25 maart 2018

Bos en Meerzicht te Oudemirdum

Optreden

Klik hier …

6 mei 2018 15.00 uur

Vaste Burchtkerk te Wijckel

Concert ‘Stim fan Stilte’

Weetjes

Het vrouwenkoor wordt heel actief betrokken bij de voorstelling van Sult. Zo mochten de vrouwen bijvoorbeeld op zondag 3 december aanwezig zijn bij de repetitie van Hauken en Hazzen en konden ze vragen stellen aan acteurs en actrices en de regisseur over de inhoud van het stuk.

De ledenlijst van het vrouwenkoor wordt steeds groter. Er komen steeds meer vrouwen uit Balk en omgeving meezingen op het AZC. Op het AZC is momenteel een groep vluchtelingvrouwen heel actief bezig met ledenwerving.

Een afvaardiging van het vrouwenkoor is betrokken bij de opening van Leeuwarden Culturele hoofdstad in het programma van Haring en Hummus op zaterdag 27 januari 2018. Dit is voortgekomen uit de samenwerking met de Stichting Haring en Hummus tijdens het community-artproject Het Slaapfestival, dat in juli 2017 plaatsvond in Balk.

 

Op zaterdag 10 februari j.l. heeft het vrouwenkoor het lied Us dream op een bijzondere locatie in Mirns opgenomen voor de single-cd ‘Us dream’.

‘s Ochtends heeft een band, bestaande uit de bandleden Tom van Ek op basgitaar, Mahdi Barzegar op gitaar, Bouba Keita percussie en Johan Keus drums, de muziek opgenomen.

‘s Middags heeft het vrouwenkoor de achtergrondzang opgenomen. Als de crowdfunding slaagt kan de cd-single worden uitgebracht in april 2018.

 

Bijeenkomsten op het AZC Balk

donderdag 8 maart 19.30-21.30 uur

donderdag 15 maart 19.30-21.30 uur

donderdag 22 maart 19.30-21.30 uur

 

 

 

“Door samen te zingen ben je verbonden in het moment. Het maakt dan niet uit waar je vandaan komt of wat je verhaal is. Het is een heel rijk gevoel en het heeft me geraakt……..”

“Samen zingen is fijn. Leuk en gezellig met de andere vrouwen. Het koor is heel belangrijk voor mij.”

“Sjoukje is heel oprecht en puur. Haar liederen stromen rechtstreeks uit het hart, ik voelde een warme en intieme verbondenheid”.

Reactie, na een concert