activiteiten

Agenda:

Zaterdag 2 maart 2019 14.00 uur: Optreden vrouwenkoor ‘de Dromenvangers’ bij middag van de Zonnebloem in de Spylder te Warns (besloten)

(foto: Sjoukje van der Land)

(foto: Sjoukje van der Land)

 

Bijeenkomsten vrouwenkoor elke woensdag 19.30 – 21.00 uur

tuinzaal Talmahiem te Balk

Weetjes

[vc_headings borderclr=”#000000″ lineheight=”2″ title=”” titleclr=”#000000″]

Op zaterdag 10 februari j.l. heeft het vrouwenkoor het lied Us dream op een bijzondere locatie in Mirns opgenomen voor de single-cd ‘Us dream’.

‘s Ochtends heeft een band, bestaande uit de bandleden Tom van Ek op basgitaar, Mahdi Barzegar op gitaar, Bouba Keita percussie en Johan Keus drums, de muziek opgenomen.

‘s Middags heeft het vrouwenkoor de achtergrondzang opgenomen. Op 29 juni 2018 was de presentatie van de single-cd op een besloten feest op het AZC te Balk.

In april is bekend geworden dat het AZC per 1 oktober 2018 gaat sluiten. Vanaf september 2018 worden de statushouders uit de omgeving betrokken bij het koor.

[/vc_headings]

[vc_testimonial radius=”0%” name=”Brigitte” namesize=”20px” nameclr=”#ffffff” prof=”Nederlandse deelneemster vrouwenkoor” profclr=”#ffffff” image_id=”427″ bgclr=”#ffffff”]

“Door samen te zingen ben je verbonden in het moment. Het maakt dan niet uit waar je vandaan komt of wat je verhaal is. Het is een heel rijk gevoel en het heeft me geraakt……..”

[/vc_testimonial]

[vc_testimonial style=”theme2″ radius=”10%” name=”Samar” namesize=”20px” nameclr=”#ffffff” prof=”deelneemster vrouwenkoor uit het AZC” profclr=”#ffffff” image_id=”430″ bgclr=”#ffffff”]“Samen zingen is fijn. Leuk en gezellig met de andere vrouwen. Het koor is heel belangrijk voor mij.”[/vc_testimonial]
[vc_testimonial radius=”0″ name=”Reactie” namesize=”20px” nameclr=”#ffffff” prof=”na een concert” profclr=”#ffffff” image_id=”429″ bgclr=”#ffffff”]“Sjoukje is heel oprecht en puur. Haar liederen stromen rechtstreeks uit het hart, ik voelde een warme en intieme verbondenheid”.
[/vc_testimonial]