activiteiten

Agenda

”23

Optreden vrouwenkoor in Talmahiem te Balk

 

29 juni 2018

Slotfeest AZC

Presentatie single-cd ‘Ús dream’

 

7 juli 2018

Optreden vrouwenkoor in de Finke te Koudum

Weetjes

De ledenlijst van het vrouwenkoor wordt steeds groter. Er komen steeds meer vrouwen uit Balk en omgeving meezingen op het AZC. Op het AZC is momenteel een groep vluchtelingvrouwen heel actief bezig met ledenwerving.

 

Op zaterdag 10 februari j.l. heeft het vrouwenkoor het lied Us dream op een bijzondere locatie in Mirns opgenomen voor de single-cd ‘Us dream’.

‘s Ochtends heeft een band, bestaande uit de bandleden Tom van Ek op basgitaar, Mahdi Barzegar op gitaar, Bouba Keita percussie en Johan Keus drums, de muziek opgenomen.

‘s Middags heeft het vrouwenkoor de achtergrondzang opgenomen. Op 29 juni 2018 is de presentatie van de single-cd op een besloten feest op het AZC te Balk.

In april is bekend geworden dat het AZC per 1 oktober 2018 gaat sluiten. Onderzocht wordt hoe het vrouwenkoor kan blijven voortbestaan.
Er worden momenteel twee opties geopperd: Samenwerken met het AZC in Sneek of de statushouders uit de omgeving betrekken bij het koor.

Bijeenkomsten op het AZC Balk: Elke woensdagavond van 19.30 – 21.00 uur in de muziekruimte.

 

 

 

 

“Door samen te zingen ben je verbonden in het moment. Het maakt dan niet uit waar je vandaan komt of wat je verhaal is. Het is een heel rijk gevoel en het heeft me geraakt……..”

“Samen zingen is fijn. Leuk en gezellig met de andere vrouwen. Het koor is heel belangrijk voor mij.”

“Sjoukje is heel oprecht en puur. Haar liederen stromen rechtstreeks uit het hart, ik voelde een warme en intieme verbondenheid”.

Reactie, na een concert